Posted by: Caramel | October 25, 2009

Piept de pui cu pipote, ciuperci si smantana.

Iata o reteta care imi place foarte mult. Avem nevoie de:

– 1 caserola pipote de pui

– 1 piept si jumatate de pui

– 1 borcan ciuperci

– 1 cutie mare smantana

– 1 ceapa

– ulei

– sare piper

Se curata pipotele si se pun la fiert pentru a se patrunde mai usor cand calim ingredientele . Se ia spuma care se strange deasupra si se mai lasa 5-10 minute la fiert la foc potrivit. Pieptul de pui se curata si se taie cubulete. Se toaca ceapa fin si se pune in uleiul incins. Se adauga pieptul de pui. Cand acesta si-a schimbat culoarea se adauga pipotele si ciupercile. Se adauga sare si piper dupa gust. Se pun 2 cani   mari de apa si se amesteca din cand in cand. Cand apa a scazut de tot se adauga 5-6 linguri mari de smantana. Puteti pune si mai multa daca vreti ca mancarea sa aiba mult sos. Se mai lasa pe foc aproximativ 10-15 minute.

Pofta buna!


Leave a comment

Categories