Posted by: Caramel | October 18, 2009

Sufle de dovlecei

Imi place sufleul de dovlecei si doresc sa va impartasesc aceasta reteta. Astept pareri 🙂

Ingrediente:

-1-1,5 kg dovlecei

-2 cepe mari

-3 oua

-ulei + pesmet pentru uns tava

-sare, piper, marar (dupa gust)

Se toaca fin ceapa si se caleste in ulei. Se ia de pe foc cand isi schimba culoarea. Intre timp se curata dovleceii de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se unge tava cu ulei si pesmet pentru a nu se lipi. Se bat cele 3 oua si se pune o lingura de pesmet. Ceapa se amesteca bine cu dovleceii si se adauga sarea, piperul si mararul. Se pun ouale si se amesteca pana se leaga compozitia. Se pune compozitia in vasul de yena si se introduce in cuptor la foc potrivit aprox. 45 de minute, pana prinde o crusta maronie deasupra.

Este o reteta usoara si gustoasa.


Leave a comment

Categories