Posted by: Caramel | October 18, 2009

Sufle de dovlecei

Imi place sufleul de dovlecei si doresc sa va impartasesc aceasta reteta. Astept pareriđŸ™‚

Ingrediente:

-1-1,5 kg dovlecei

-2 cepe mari

-3 oua

-ulei + pesmet pentru uns tava

-sare, piper, marar (dupa gust)

Se toaca fin ceapa si se caleste in ulei. Se ia de pe foc cand isi schimba culoarea. Intre timp se curata dovleceii de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se unge tava cu ulei si pesmet pentru a nu se lipi. Se bat cele 3 oua si se pune o lingura de pesmet. Ceapa se amesteca bine cu dovleceii si se adauga sarea, piperul si mararul. Se pun ouale si se amesteca pana se leaga compozitia. Se pune compozitia in vasul de yena si se introduce in cuptor la foc potrivit aprox. 45 de minute, pana prinde o crusta maronie deasupra.

Este o reteta usoara si gustoasa.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: