Posted by: Liv | October 7, 2009

Prajitura Fanta

Ingrediente:

blat

  • ouă 6
  • făină 5 linguri
  • zahăr 5 linguri
  • cacao o lingurita
  • praf de copt
  • ulei 100 ml

cremă

  • brânză de vaci 500 g
  • zahar pudră 200 g
  • unt un pachet
  • esenţă de lamaie

glazură

  • suc de portocale fanta 1 l
  • budincă de vanilie 2 plicuri
  • zahăr 3 linguri

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu zahar. Galbenusurile de oua se amesteca bine cu ulei si se adauga peste spuma de albusuri. Se adauga faina treptat si praful de copt. Se amesteca incet si se pune si cacao.

O tava se imbraca in hartie de copt si se toarna compozitia. Se tine la cuptor pana este gata.

Branza de vaci se amesteca cu unt, zahar pudra si putina esenta de lamaie. Aceasta crema se pune peste blatul racit putin.

Se pregateste budinca si in loc de lapte se foloseste suc de portocale sau fanta. Aceasta crema se pune peste branza.

Daca doriti puteti sa adaugati si niste ingrediente decorative.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: